• 1403/02/18 - 15:50
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
هجدهمین جلسه شورای سیاست گذاری بهداشت روان دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه برگزار شد.

هجدهمین جلسه شورای سیاست گذاری بهداشت روان

هجدهمین جلسه شورای سیاست گذاری بهداشت روان دانشگاه به پیشنهاد معاونت فرهنگی دانشجویی و با حضور ریاست دانشگاه برگزار شد.

332509.mp3 هجدهمین جلسه شورای سیاست گذاری بهداشت روان
به گزارش مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران،جلسه شورای سیاست گذاری بهداشت روان دانشگاه به پیشنهاد معاونت فرهنگی دانشجویی و حضور اعضای جلسه به ریاست دکتر عبدالرضا پازوکی ریاست محترم دانشگاه در روز دوشنبه مورخ17 اردیبهشت 1403 برگزار گردید.در این جلسه در خصوص چگونگی توسعه ارائه خدمات بهداشت روان به دانشجویان به ویژه دانشجویان دوره دستیاری از طریق برنامه های غربالگری منسجم و تعامل با گروه های بالینی وتشکیل پرونده سلامت الکترونیکی جهت کلیه دانشجویان،توسعه و بهینه سازی آموزش مهارت های زندگی به دانشجویان ورودی جدید و پیگیری وضعیت سلامت دانشجویان بین الملل از جمله نکات مطرح شده در هجدهمین جلسه شورای سیاست گذاری بهداشت روان دانشگاه می باشد. این جلسه با حضور ریاست دانشگاه،معاونین دانشجویی و فرهنگی،آموزشی ،مسئول و معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و مدیران دانشگاه و مسئول مرکز مشاوره در محل سالن شورای دانشگاه برگزار گردید.
  • گروه اخبار : گروه های محتوا
: