• 1403/07/24 - 13:02
نوزدهمین جلسه شورای تامین بهداشت روان دانشگاه 23 مهرماه 1403 تشکیل شد

جلسه شورای تامین بهداشت روان دانشگاه در هفته سلامت روان

نوزدهمین جلسه شورای تامین بهداشت روان دانشگاه در هفته سلامت روان با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضا تشکیل شد

339440.mp3 جلسه شورای تامین بهداشت روان دانشگاه در هفته سلامت روان

به گزارش روابط عمومی مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران، نوزدهمین جلسه شورای تامین بهداشت روان دانشگاه در روز 23 مهرماه 1403 (هفته سلامت روان) با حضور دکتر نادر توکلی، ریاست دانشگاه علوم پزشکی ایران و سایر اعضای جلسه تشکیل شد. در این جلسه با توجه به شعار روز و هفته جهانی سلامت روان مبنی بر اولویت قرار دادن سلامت روان در محیط کار، مقرر شد با همکاری مدیریت های معاونت بهداشت و مدیریت منابع انسانی دانشگاه کمیته سلامت روان در محیط کار دانشگاه تشکیل و نسبت به سیاست گذاری و برنامه‌ریزی فعالیت ها اقدام نمایند.همچنین مقرر شد با توجه به نقش بی‌بدیل اساتید مشاور دانشگاه در ارتقای سطح سلامت روان و وضعیت تحصیلی دانشجویان، نشست هم‌اندیشی با حضور کلیه اساتید مشاور دانشگاه در آبان ماه ۱۴۰۳ برنامه‌ریزی و اجرا گردد.

• گروه اخبار : گروه های محتوا
: